top of page
  • Writer's pictureAVOMIND

CV-tips för ett top-CV

Ditt CV är det första intrycket rekryterare och arbetsgivare kommer ha av dig. I den mycket konkurrensutsatta marknad vi befinner oss i idag är det därför avgörande att ha ett välskrivet CV. Här är några tips att komma ihåg när du skriver ditt CV!


Avlägger Högskola

Strukturera ditt CV väl

Ditt CV bör vara strukturerat på ett sätt som gör att rekryterare lätt kan förstå din utbildning, arbetslivserfarenhet, prestationer och övrig relevant information för den roll du ansöker om. Glöm inte att alltid lägga den senaste informationen först.


Anpassa ditt CV efter jobbet du söker

För att maximera dina chanser för en intervju, anpassa ditt CV för varje jobbansökan. Studera jobbbeskrivningen noggrant och identifiera de viktigaste färdigheterna och kraven som efterfrågas av arbetsgivaren.


Lyft fram dina relevanta kompetenser

Lägg till både relevanta “hårda” färdigheter (tekniska kompetenser) och “mjuka” färdigheter (kommunikation, ledarskap, problemlösning).


Inkludera dina kontaktuppgifter

Ange uppdaterade kontaktuppgifter högst upp på ditt CV, inklusive ditt namn, telefonnummer, e-postadress och länk till Linkedln-profil.


Uppdatera och förnya regelbundet

Att uppdatera ditt CV är något du bör göra var 6:e månad så de återspeglar dina senaste prestationer och erfarenheter. Kom ihåg att det kan vara bra att uppdatera ditt CV även om du inte letar efter ett jobb för tillfället.

2 views0 comments

Comments


bottom of page